top of page
Afbeelding van WhatsApp op 2023-10-01 om 10.14.33_13cf7137.jpg
Meerdere foto's van Angela

Hulpmaatje voor Angela

Waarom deze actie?

Hallo familie, vrienden, collega's, kennissen en anderen,

 

 Ik ben Angela en momenteel 23 jaar. Ik ben dit jaar afgestudeerd aan de opleiding bedrijfskunde en ben momenteel met mijn eerste grote baan begonnen. 

 

Door de jaren heen heb ik wat mentale problemen gehad en heb hier dageliiks nog steeds last van. Ik ben al een paar jaar onder intensieve behandeling van psychiaters en psychologen. Dit is voor klachten zoals PTSS, paniek- en angstaanvallen en ADD. 

 

Na jarenlange behandeling, heb ik nagedacht over een hulphond om mij door de dagelijkse sleur heen te helpen. De hulphond zal veel taken kunnen uitvoeren om mij te helpen. Maar dit zal voornamelijk gaan om het voorkomen, detecteren en onderbreken van een flashback of paniek/angstaanvallen. Dit zal hij kunnen doen door middel van druk/warmte therapie en vroegtijdig doorgeven dat ik stresssignalen vertoon. 

 

Andere taken die de hulphond zou kunnen uitvoeren zijn: dissociatie en dwangmatige handelingen onderbreken, aandacht opnieuw focussen en bij teveel prikkels me naar een rustige plek begeleiden. Dit allemaal om mijn dagelijks leven makkelijker te maken. 

 

Helaas krijg ik, ook al zal het mij enorm helpen, dit niet vergoed vanuit de zorgverzekering of de WMO/gemeente. Zelf ben ik net afgestudeerd en heb ik hierdoor ook nog niet een grote spaarpot waar ik dit uit kan halen. 

Daarom de noodvraag of jij/ jullie iets kunnen missen voor een hulphond voor mij. Wanneer dit niet mogelijk is, is het delen van de link in kringen ook heel erg fijn. Ik zal enorm dankbaar zijn voor elke moeite die hierin wordt gestopt om mij te helpen dit te realiseren. 

 

Om jullie op de hoogte te houden en mee te nemen in mijn reis, zal ik regelmatig updates plaatsen. 

 

Alvast enorm bedankt iedereen! ❤️

Laat een bijdrage achter

Wilt u mij helpen dit te verwezenlijken? 

Een bijdrage wordt erg gewaardeerd.

Dit kan zelfs vanaf €1.

U kunt een bijdrage achterlaten door op de link te klikken of door de QR-code te scannen.

Alvast heel erg bedankt ❤️

Afbeelding van WhatsApp op 2023-11-28 om 17.44.13_366b55a6.jpg

Tot nu toe gedoneerd:

€2.505 van 42 lieve mensen en fondsen🥰

Doel: €12.000

​20,87%

 

Laatst geüpdatet: 28 nov 17:45

bottom of page